Incendiu la Hârseni

Duminică, 12 mai, cu puţin înainte de ora 15.00, în Hârseni a izbucnit un incendiu. Un localnic a anunţat prin serviciul de urgenţă 112 că flăcările au cuprins imobilul cu numărul 9 din localitate.

Incendiul a cuprins şura gospodăriei aflată în spatele curţii, după care s-a extins şi la locuinţă, dar şi la şura imobilului cu numărul 10 aparţinând unui vecin.

Pagubele au fost însemnate: 400 metri pătraţi la acoperişul şurii, precum şi pereţii din scânduri în suprafaţă de 100 metri pătraţi plus alte bunuri, toate însumând o pagubă de 90.000 lei.

La casa învecinată au ars 30 de metri pătraţi din acoperişul şurii şi alţi 70 mp din pereţii laterali din lemn. Paguba se ridică la 70.000 lei. Din fericire pentru primul proprietar, imobilul era asigurat şi nu au existat victime omeneşti. Pentru stingerea incendiului au acţionat Detaşamentul de Pompieri Făgăraş şi voluntarii Serviciului de urgenţă din cadrul comunei Hârseni.

curatare tapiterie
Sezar Forest - soferi profesionisti
Firma servicii renovare
JTTI
Florian Shaorma
Proaspat Alb

Cauza incendiului pare să fie un cablu electric defect.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. pai cum la unu arde500mp si evaluati 90000,la altu 100mp si evaluati 70000?????????????????????? cine face evaluarile?

Comentariile sunt închise.