Substanţa toxică a omorât-o!

O femeie din Grid a murit după ce a băut o substanţă necunoscută! Localnica avea 41 de ani şi cu câteva zile înaintea sărbătorilor de Paşti s-a dus în Părău la locuinţa unui bărbat pentru a face curăţenie.

V. Mariana a fost însoţită de o altă femeie, S. Eva, cu care urma să facă luna gospodăria lui S. Gheorghe din satul Părău. Bărbatul nu era acasă, fiind la serviciu în data de 2 mai, când s-a întâmplat tragedia. Cele două femei au făcut o vreme curăţenie împreună, după care una din ele a ieşit afară să meargă la toaletă.

Rămasă singură în casă, V. Mariana a făcut şi ea o scurtă pauză, cât să bea dintr-o sticlă găsită în locuinţa omului. Pe bidonul de 20 de litri scria „Stabilan regulator de creştere.” Nu s-a uitat la etichetă şi probabil nici nu ar fi ştiut ce înseamnă, ci a dus sticla la gură şi a băut substanţa periculoasă.

Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Brutaria Dragus
curatare tapiterie
Monumente funerare
Amanet King Onix

Ce a urmat spune cms. şef Claudiu Bulborea de la Poliţia Făgăraş:
,,La scurt timp, a revenit în casă prietena cu care împărţea munca. I-a povestit că a găsit bidonul şi a băut din el, iar după o vreme a început să se simtă rău, încât a trebuit să renunţe la curăţenie şi să plece acasă. Durerile s-au accentuat, aşa că în aceeaşi zi a ajuns la spital, doar că aici medicii nu i-au mai putut salva viaţa.”

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie