Închisoare pentru traficul de arme din Victoria

Închisoare de 1 an și 6 luni, cu suspendare, pentru unul dintre bărbaţii din localitatea Victoria, acuzat de trafic cu arme. El a fost reținut luna trecută de procurorii DIICOT Brașov.

Mytex.ro anunță în exclusivitate că magistraţii au decis ca inculpatul Sorin Funariu să rămână sub supraveghere timp de 2 ani. Sentinţa nu este definitivă, poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea ei.

Dacă pedeapsa va fi totuși aplicată, el va trebui să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Braşov la date fixe și să presteze muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, la primăria sau la Casa de Cultură din orașul Victoria, potrivit aceleiași surse.

Amanet King Onix
Florian Shaorma
Monumente funerare
Moveos
Spalatoria GPC
Proaspat Alb

Sorin Funariu a fost reţinut alături de Ioan Marian Almaş, iar amandoi sunt acuzaţi de contrabandă cu arme. Bărbaţii în vârstă de 40, respectiv 44 de ani, sunt bănuiţi că au adus arme din Italia pentru a le vinde în ţară.

Un al treilea bărbat este căutat în Italia. Membrii grupării ar fi vândut trei arme de de vânătoare furate anul trecut. Acestea ar fi fost introduse în ţară prin intermediul transportatorilor care efectuează curse regulate pe relaţia România-Italia.


Apreciază
Distribuie