Incident între vecini, în Ticuș

foto: Erwan Joliff

Două persoane au fost implicate miercuri, 27 mai, în satul Ticuș, într-un incident care a avut ca urmări rănirea ușoară a unei femei.

Erwan Joliff, cunoscut ca francezul din Cobor care a pus bazele grupei locale de pompieri voluntari, a scris, într-o postare pe Facebook, că a fost anunțat de centrul operational ISU Brașov despre evenimentul din Ticuș. Deoarece era cel mai aproape de sat, a intervenit rapid.

Am fost trimis să evaluam situația căci persoana respectivă a precizat că nu vrea sa fie transportată la spital.

Am ajuns dupa 13 minute și am găsit o femei batrână, care a fost agresată de un individ cu o drujbă și rănită la nivelul abdomenului. Din fericire, rănile provocate de lanțul drujbei erau relativ superficiale, dar agresiunea putea să aiba un curs mult mai dramatic dacă drujba ar fi atins persoana cu câteva centimetri mai departe.

Bursele brancovenesti
Monumente funerare

Am acordat primul ajutor și am pastrat legătura cu dispeceratul să le transmitem toate datele despre situația întâlnită“, a scris pompierul voluntar.

Potrivit IPJ Brașov, în acest caz, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.


Apreciază
Distribuie