Înfrângere pe greşeli elementare

Argeşul Piteşti – Civitas Făgăraş  4 – 0 (1 – 0)

Au înscris: Nilă (min. 1 şi 70), Stan (min. 68 şi 85).

Civitas: Neagu – Mădulărea, Sârghe, Săndei, Căpăţână (46 Sava)- Surducan, Sfrijan, Colarez, Onciu (min. 70 Vârlan ) – Tăruş (min. 65 Zaharia), Streza.

Pentru Civitas, fiecare partidă, fie că se dispută acasă sau în deplasare, trebuie abordată cu maxima responsabilitate, pentru a acumula puncte care, în final, să-i pună la adăpost de retrogradare. Cu acest gând au plecat făgărăşenii şi la Piteşti, numai că speranţele lor s-au năruit, nu datorită unui joc slab, ci naivităţilor din apărare, care au permis gazdelor să învingă fără probleme. Practic, partida a început de la 0 – 1, pentru că nu trecuse nici un minut şi, la prima acţiune a piteştenilor, aceştia aveau să deschidă scorul la o greşeală de marcaj a lui Sârghe, care i-a dat posibilitatea lui Nilă să înscrie cu capul. Totuşi, acest gol nu a descurajat echipa făgărăşeană, care, în continuare, a avut mai mult iniţiativa şi chiar a reuşit să marcheze, în minutul 20, prin Colarez, din lovitură liberă. Dar asistentul a arătat, spre stupoarea tuturor, ofsaid, deşi nu a intervenit pe traiectorie nici un jucător. În partea secundă, Civitas a început curajos, a irosit o bună şansă de gol, după care au intervenit din nou erorile din defensivă. În numai două minute, 68 şi 70, gazdele au rezolvat definitiv jocul, prin alte două goluri, marcate cu uşurinţă, datorită marcajului inexistent al fundaşilor, iar golul numărul patru a venit firesc, atunci când moralul făgărăşenilor a fost la pământ. Ce se mai poate spune, la un eşec de o asemenea manieră… Am pierdut pe mâna noastră şi nu pe valoarea adversarului, din caza unor greşeli de marcaj nepermise. Nu înţeleg nici acum golul anulat, care poate conta în desfăşurarea ulterioară a meciului. Trebuie să strângem rândurile şi să abordăm jocurile următoare, cu o altă concentrare şi să sperăm că vor veni şi punctele necesare pentru liniştea noastră“, ne-a declarat antrenorul Sandu Cozma.

Etapa de vineri a consemnat şi un rezultat favorabil pentru Civitas, echipa Girom Albota, cu care se află în lupta pentru evitarea retrogradării, fiind învinsă acasă, de lidera clasamentului, Fortuna Brazi cu 0 – 4.

În etapa următoare, care va avea loc vineri, 05 aprilie, de la ora 17:00, Civitas va întâlni acasă, pe Unirea Tărlungeni.

Etapa viitoare, Vineri, 05 aprilie 2013:

Spalatoria GPC
Second hand & outlet
JTTI
Proaspat Alb
Demgy

Fortuna Brazi –Avântul Reghin

Conpet Ploieşti – F.C. Zagon

Civitas Făgăraş –Unirea Tărlungeni

Girom Albota –Argeşul Piteşti

F.C.M. Târgovişte şi Unirea Câmpina stau.

silviu.coman@bunaziuafagaras.info


Apreciază
Distribuie