Într-un vagon de tren până la mare, de 1 mai

Dacă vreţi să petreceţi anul acesta Ziua Muncii la mare, alegeţi trenul! Este cea mai ieftină variantă de ajuns la Constanţa, deşi din Făgăraş nu este legătură directă până acolo.

Două variante aveţi la dispoziţie din Gara Făgăraş pentru a ajunge la malul mării. La prima oră a dimineţii, la 08.02 aveţi tren spre Bucureşti. De acolo vă urcaţi în trenul de ora 14.00 spre Constanţa, unde veţi coborî la 16.18. Preţul biletului este de 112 lei.

Cine se scoală mai târziu are varianta călătoriei de după-amiază. Trenul din Gara Făgăraş sună de plecare la 14.18. În Braşov coborâţi pentru a vă urca în cel care pleacă spre Constanţa la ora 17.15. Acolo ajungeţi la ora 22.46, iar pentru un bilet dus achitaţi 83 de lei.

Fie că alegeţi Mamaia, Vama Veche sau 1 Mai, de la Constanţa transportul îl veţi face pe cont propriu.

O destinaţie cu mult mai ieftină decât Marea Neagră se găseşte în creierii munţilor. La cabana Sâmbăta se ajunge gratis cu o condiţie fizică de invidiat, iar o noapte de cazare acolo nici nu se cunoaşte: 25 de lei, dacă optaţi pentru camerele cu peste 4 paturi, 30 de lei, dacă preferaţi camerele cu 2 sau 3 paturi.

Demgy
Amanet King Onix
Monumente funerare
curatare tapiterie
Agromar

cabana

Cabanierul Nae Zdrăilă aşteaptă câteva grupuri de turişti care vor petrece la 1.400 metri altitudine weekend-ul de 1 mai.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie