Ionuț Fulea, pe scena Festivalului Narciselor, la Vad

foto: TVR

Festivalul Narciselor din localitatea Vad va avea loc în 2019 pe 12 mai.

Autoritățile locale au decis să organizeze evenimentul mai repede, cum anunțau încă de la ediția anterioară, pentru ca participanții să se poată bucura de flori.

Invitatul special este interpretul de muzică populară Ionuț Fulea, dar pe scenă vor urca și artiști din Țara Făgărașului. Pe lângă spectacolul artistic, anul acesta vor fi organizate un târg cu produse tradiționale și un atelier de creație pentru copii și meșteșugari.

Asta după ce evenimentul a fost inclus de Asociația PROCULT Mărgineni, în parteneriat cu Primăria Șercaia, într-un proiect european cu fonduri nerambursabile.

Future Sound
Copy Center TMF
Tablouri pe panza

Membrii asociației pregătesc trasee tematice pentru turiștii care vor ajunge în Poiana Narciselor, în încercarea de a promova potențialului turistic al zonei. Aceștia speră și într-o creștere a numărului de turiști.

„Evenimentul, împreuna cu un seminar pe teme de promovare turistică cu specialiști în turism din țară, este parte a proiectului «Initializarea traseelor turistice pe teritoriul GAL Răsăritul Țării Fagarașului, constituirea de trasee tematice, auto, pedestre, ecvestre și cicloturism, informarea turiștilor și promovarea potențialului turistic al zonei» accesat de Asociatia Procult Margineni.

Acest proiect este finantat 100% din fonduri europene și sperăm să aducă plus valoare zonei, prin promovarea potențialului turistic, a frumuseților zonei și creșterea numărului de turiști. Evenimentul va include, pe lângă spectacole artistice la scenă, târg de produse tradiționale, atelier de creație pentru copii, meșteșugari și bineînțeles posibilitatea vizitării faimoasei poieni cu narcise”, arată asociația într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.


Apreciază
Distribuie