ÎPS Laurențiu, la biserica din cartierul Negoiu

foto Mitropolia Ardealului

Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, a săvârșit Sfânta Liturghie în paraclisul parohiei Făgăraș-Gară, duminică, 11 iulie.

Paraclisul este amenajat în demisolul bisericii cu hramul Sfinților Apostoli Petru și Pavel, locaș de cult aflat în construcție. Alături de mitropolit au slujit și vicarul-administrativ al Arhiepiscopiei Sibiului, arhimandritul Ioachim Tomoiagă, protopopul de Făgăraș, Iulian Boac, parohul bisericii, Adrian Precup, și alți preoți, potrivit Mitropoliei Ardealului.

foto Mitropolia Ardealului

Evanghelia de astăzi se încheie cu îndemnul de a căuta Împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui, pentru ca toate celelalte să ni se adauge nouă. Dacă vrem să ne câștigăm Împărăția cea veșnică, să nu ne speriem că vârsta ne este înaintată, că mâine-poimâine plecăm dincolo, ci să avem nădejde în Dumnezeu Care ne-a ajutat să muncim și să realizăm lucruri deosebite. Să fim în liniște și în pace sufletească, într-o dorință de a putea să-I mulțumim în continuare lui Dumnezeu”, a spus IPS Laurențiu.

Monumente funerare
Demgy - tehnician calitate/ metrolog, economist, manager calitate
Stihl

La Făgăraș, ierarhul a hirotonit un diacon și un preot, dar a oferit și distincția „Ordinul Sfântului Ierarh Andrei Șaguna, Mitropolitul Transilvaniei” inginerului Gheorghe Greavu, ca apreciere pentru eforturile depuse până acum la construirea bisericii Parohiei Făgăraș-Gară.

foto Mitropolia Ardealului


Apreciază
Distribuie