Jandarm montan din Sâmbăta, distins cu titlul Pro Urbe

Plutonierul Liviu Fogoroș, subofițer în cadrul Postului de Jandarmi Montan Sâmbăta, a primit titlul Pro Urbe acordat de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Brașov.

Titlul acordat de Ziua Jandarmeriei Române, pe 3 aprilie 2023, este o răsplată pentru participarea la o misiune deosebit de periculoasă de salvare a unui turist ucrainean rătăcit în zona Viștea Mare, care a fost adus în siguranță la baza muntelui în noaptea de 14/15 octombrie 2022.

Alți trei jandarmi din județul Brașov au primit același titlu: maiorul Doinel Ciucă, plutonierul adjutant Ovidiu Nedelcu și plutonierul adjutant Alin Tăplescu.

Mogaldea Therapy
Monumente funerare
JTTI
Florian Shaorma
Cabinet ORL
Demgy

„Distincțiile au fost acordate pentru contribuția acestora la asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în județul nostru, pentru fapte deosebite puse în slujba comunității, petrecute atât în timpul serviciului, cât și în timpul liber. Îi felicităm pe colegii noștri și suntem convinși că vor rămâne în slujba comunității și vor acționa cu același devotament și dăruire, ori de câte ori cetățenii vor avea nevoie de ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean, Luiza Dănilă.


Apreciază
Distribuie