„Jurnalist pentru fapte bune”, ediția 2019

Fundația Comunitară Țara Făgărașului, prin intermediul fondului Orașul în Vitrină, lansează bursele de jurnalism „Jurnalist pentru fapte bune”, ediția 2019.

Vor fi acordate două burse în valoare de 1.000 de lei fiecare, iar acestea vor acopere orice cheltuieli ocazionate de documentarea și redactarea a cel puțin 3 articole despre inițiative civice din Țara Făgărașului în perioada 12 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Pot participa persoanele cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 ani, cu activitate constantă în Țara Făgărașului și pasionate de scriere creativă.

Doritorii se pot înscrie pe baza formularului  de  înscriere online. Data limită: 5 noiembrie 2019.

Juriul are în componență 7 membri, jurnaliști cu experiență din Făgăraș și din țară, specialiști în comunicare, PR și story-telling.

Demgy
curatare tapiterie
PSD - alegeri locale 2024
Victoria Federal IFN
Sezar Forest - soferi profesionisti
Firma servicii renovare

Potrivit comunicatului Fundației, selecția bursierilor se va face în funcție de motivația acestora pentru domeniul jurnalismului narativ și scrierii creative, disponibilitatea pentru program în perioada noiembrie 2019 – ianuarie 2020, cât și calitatea materialul transmis în formularul de înscriere.

Aceștia vor trebui să aloce timpul cuvenit pentru documentarea și redactarea/fotografierea/editarea proiectelor jurnalistice pe care le propun și să publice 3 materiale jurnalistice după consultarea cu mentorii programului.

Informații suplimentare se găsesc în Ghidul burselor „Jurnalist pentru fapte bune” 2019, disponibil aici.


Apreciază
Distribuie