Karatist făgărășean, mândria Poliției Brașov

Karateka Marius Bucur este mândria Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Polițistul-sportiv, legitimat la CSM Făgăraș, a obținut titlul de vicecampion european la kata – proba pe echipe, în cadrul Campionatului European de Karate SKIF, desfășurat în Cehia, iar anul viitor va participa la Campionatul Mondial, în aceeași țară.

Marius Bucur practică acest sport de la vârsta de 8 ani, când era elev al fostei școli generale numărul 2, în prezent „Ovid Densușianu”. Acum deține peste 130 de medalii, majoritatea din aur.

De-a lungul timpului a concurat la kata şi la kumite, însă a fost nevoit să aleagă între cele două categorii pentru a putea face performanță în timp ce muncește în serviciul cetățenilor, după cum a mărturisit în cadrul unei conferințe de presă.

Salco

La numai 12 ani participa la prima competiție de karate, iar după ce a devenit elev al Colegiului Național Radu Negru s-a hotărât să devină polițist. Lucru care s-a și întâmplat după finalizarea studiilor la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, din Câmpina.

Primii doi ani din cariera de polițist s-au scurs în orașul Săcele, apoi a fost transferat la Poliția Municipiului Făgăraș, unde a purtat uniforma o jumătate de an, iar acum este subinspector în compartimentul de investigații criminale a Secției 1 din municipiul Braşov.


Apreciază
Distribuie