Karatiştii au obţinut patru medalii la Cupa României

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc Cupa României de Karate, sub egida Federaţiei Române de Karate, care s-a desfăşurat în Sala Sporturilor din Râmnicu Vâlcea. Competiţia a adunat peste 600 de sportivi din 43 de cluburi din toată ţara.

„Am participat la acest concurs cu nouă sportivi care au reuşit să obţină patru medalii, trei de bronz prin David Simionesei, la kata individual, Bogdan Tocoaie, kumite individual, Vlad Laurenţiu, kumite individual, şi una de argint prin Man Daniel, tot la kumite individual. A fost o competiţie foarte puternică unde s-au întâlnit cei mai buni sportivi ai  Federaţiei Române de Karate din toate cele patru stiluri. Lupta pentru medalii a fost mare, sportivi foarte bine pregătiţi şi o organizare demnă de un campionat internaţional”, a specificat antrenorul Cristian Iosipescu.

curatare tapiterie
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
Proaspat Alb
Brutaria Dragus

Tot el a făcut şi o evaluare a lotului său, prin faptul că a declarat că o evaluare a greşelilor făcute şi o gestionare mai bună a emoţiilor, vor aduce mai multe medalii la următoarele competiţii de acest nivel.
(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie