Kaufland retrage de la vânzare geluri de duș care pot provoca infecții bacteriene

Kaufland retrage două geluri de duș de pe rafturile magazinelor din toată țara și îi sfătuiește pe clienți să le returneze dacă le-au cumpărat. (foto la finalul aticolului)

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH din Germania retrage voluntar şi preventiv, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor, produsele Bevola Gel de duş cu Mango & Piersică, 500 ml, lot 91400019 şi Bevola Gel de duş cu Trandafir Sălbatic (Wild Rose), 500 ml.

În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător şi, în anumite condiţii, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariţia unei infecţii bacteriene.

Bikeathon 2020
Monumente funerare

Clienţii care au achiziţionat un produs dintre cele două tipuri menţionate sunt rugaţi să acorde atenţie informării şi să nu îl mai folosească. Îl pot returna în orice magazin Kaufland şi vor primi contravaloarea lui, nefiind necesară prezentarea bonului fiscal.


Apreciază
Distribuie