Lecţie deschisă de istorie

Ieri a avut loc prima lecţie deschisă de istorie la Fundaţia Culturală „Negru Vodă” din Făgăraş. În general la aceste cursuri sunt aşteptaţi elevii de liceu care vor să aprofundeze materia de la clasă.

Fundaţia Culturală Negru Voda
Fundaţia Culturală Negru Voda

Prin lecţiile deschise de istorie care vor fi coordonate de profesorul Florentin Olteanu, dar la care vor participa şi alţi profesori de istorie din oraşul nostru, elevii vor fi încurajaţi să cunoască mai multe părţi din istoria Făgăraşului în special, dar şi a judeţului Braşov în general.

Prima lecţie s-a desfăşurat ieri, de la ora 14.00, când la Fundaţia Culturală au fost prezenţi mai mulţi elevi de la Colegiile Naţionale „Radu Negru” şi „Doamna Stanca” din Făgăraş. Ei au luat cunoştinţă pentru prima dată cu recenta carte lansată la Braşov şi aprobată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov, anume „Patrimoniul Cultural – Judeţul Braşov”, la care au colaborat şi reprezentanţi ai Fundaţiei făgărăşene.

Proaspat Alb
Florian Shaorma
JTTI
Mobila SH
Reno Depo
Sezar Forest - soferi profesionisti

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. ma bucur mult ca tineretul studiosi din FGRS vrea stie,sa cunoasca , sa cercteze trecutul si istoria Fagarasului , ca fost dascal i-mi permit o mica recomandare, tema de cercetare tinerilor dornici de stiut : Istoria cladirii ( deci CLADIRII ) in care functioneaza azi liceul Radu Negru
    spor la cercetare
    Zoltán Máthé fost prof. de fizica in FGRS

Comentariile sunt închise.