Liber în FM | Diana Gribincea: „Zilele Cetății sunt ale făgărășenilor, pentru toată lumea”

Diana Gribincea Popa a fost invitata lui Liviu Ardelean în emisiunea Liber FM, difuzată live de Super FM, astăzi.

Zilele Cetății Făgăraș se vor desfășura anul acesta, în premieră, pe Stadionul Municipal. Vama, Andra, Ioana Ignat, Vlăduța Lupău și Mihai Teacă se numără printre invitații acestei ediții, care se va desfășura între 15 și 18 august.

Numele festivalului nu se va schimba nici în viitor pentru că, indiferent unde va avea loc, „Făgărașul este un oraș-cetate și așa va rămâne”, spune Gribincea, precizând că evenimentele sunt organizate pentru făgărășeni. Tot ea a mai afirmat că spectacolele se adresează tuturor categoriilor de vârstă și a explicat de ce.

Spre deosebire de anul trecut, activitățile distractive și relaxante sunt diversificate. La această ediție vom putea merge la cinema în aer liber, putem escalada un panou special sau putem încerca tiroliana și vor exista zone de relaxare.

Spalatoria GPC
Monumente funerare
Fifth Avenue - locuri de munca

Înainte, însă, va avea loc ArtFestin. Festivalul se va desfășura în perioada 9-11 august, la Casa de Cultură și în Cetatea Făgăraș. Marcel Iureș, Ivan Patzaichin și Eugen Ovidiu Chirovici se vor afla printre invitații acestei ediții.

Despre spectacolele, filmele proiectate, pesele de teatru ți competițiile sportive care vor avea loc, în emisiunea înregistrată pe care o găsiți mai jos.


Apreciază
Distribuie