Licitaţie pentru reparaţii la Drumul Ruşinii

       Consiliul Judeţean Braşov a lansat licitaţia în vederea selectării constructorului care să se ocupe de reabilitarea DJ 104 Şercaia – Hoghiz, pe raza localităţilor care îl traversează.

     Numai pentru modernizarea celor câţiva kilometri din comunele Şercaia, Părău şi Comăna de Jos, costurile sunt estimate la suma de 9,6 milioane de lei. În Comăna s-au realizat deja o parte din lucrări cu bani de la bugetul judeţului, dar acestea au fost sistate, ţinând cont că CJ Braşov a trebuit să achite unele facturi restante pentru deszăpezire, fiind obligat de instanţă.
Ofertele firmelor interesate sunt aşteptate până în data de 19 septembrie, urmând ca până la finele lunii să se desemneze constructorul. Tot drumul are 24 de kilometri, dar din lipsă de bani vor fi asfaltatele doar tronsoanele care trec prin localităţi. Pentru restul drumului autorităţile judeţene au început o nouă serie de „negocieri” cu Guvernul, pentru ca şoseaua să fie clasată în drum naţional şi să fie reparată din bugetul statului.

Demgy
Monumente funerare
JTTI
Autopel
True Energy
Leloland
Amanet King Onix

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie