Locuința unor făgărășeni, spartă de un sibian care a furat mai multe bunuri

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce o persoană ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință.

Polițiștii au fost sesizați pe 16 februarie despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul unei locuințe, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Oamenii legii au demarat investigații care au dus la identificarea autorului, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din județul Sibiu, care locuiește fără forme legale în municipiul Făgăraș.

Amanet King Onix
Cabinet ORL
Dentistry Tour - dr. Monica Paler
Belvedere - revelion 2023
Florian Shaorma
Leloland
JTTI
Spalatoria GPC

Ancheta a arătat că bărbatul, profitând de faptul că la adresa respectivă nu locuia nimeni, ar fi pătruns în imobil prin forțarea ușii de acces, de unde a sustras un televizor împreună cu alte bunuri.

În cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care urmează a se propune soluție legală la finalizarea  anchetei, potrivit IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie