Mănduc, cel mai bun primar de municipiu

Edilul Făgăraşului s-a dovedit a fi în anul 2013 cel mai bun primar de municipiu din regiunea centrală a ţării. A primit chiar şi un premiu care confirmă asta!

Revista Română pentru Administraţie Publică Locală i-a premiat vineri seara, 13 decembrie, pe cei mai buni primari din ţara noastră pentru acţiunile desfăşurate în anul 2013.

Pentru fiecare regiune a fost desemnat câte un câştigator, la fiecare secţiune în parte: comună, oraş, municipiu sau reşedinţă de judeţ.
Printre nominalizaţi s-a aflat şi edilul Făgăraşului. Sorin Mănduc a primit distinctia de „cel mai bun primar de municipiu, din Regiunea Centru, pentru anul 2013.” Concurenţa lui Mănduc a fost reprezentată de toţi primarii municipiilor similare Făgăraşului, din cele şase judeţe care constituie Regiunea Centru.

La secţiunea Comune, pentru aceeaşi regiune, câştigător a fost desemnat primarul comunei Comăna, Viorel Grusea.

Sezar Forest - soferi profesionisti
Liceul Senchea
Firma servicii renovare
Proaspat Alb

„În total au fost acordate 30 de premii. Titlul de „Primarul anului“ a fost obţinut de Mariana Caju, primarul comunei Cumpăna din judeţul Constanţa, ajunsă la cel de-al patrulea mandat. La secţiunea Preşedinte de Judeţ au fost desemnaţi câştigatori primarul Aradului, Gheorghe Falcă, şi cel al Piteştiului, Tudor Pendiuc. Gala decernării premiilor din administraţie pentru anul 2013 s-a desfăşurat la Braşov, în centrul de afaceri Sergiana”, a explicat primarul Făgăraşului după ce s-a întors de la gala premierii.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie