Mănduc se întâlneşte cu Ministrul Transporturilor pentru drumurile Făgăraşului

Miniştrii Transporturilor au dat toţi, pe rând, emoţii Făgăraşului! Ultimul, Ioan Rus, a bulversat iar autorităţile locale, după ce a retrogradat autostrada Sibiu-Făgăraş la rangul de drum expres.

Primarul Sorin Mănduc i-a cerut deputatului Daniel Zamfir să solicite o întrevedere cu ministrul Rus, lucru care s-a şi întâmplat. Astfel, azi la primele ore ale dimineţii, edilul a pornit spre Bucureşti pentru a lua parte la discuţiile din Comisia de Transporturi a Camerei Deputaţilor pe subiectul acesta.

Mănduc este nemulţumit de bâjbăiala guvernanţilor în privinţa drumurilor care au legătură cu Făgăraşul. Pe de o parte, centura ocolitoare nu se face, pe de altă parte autostrada a devenit drum expres! Impactul lipsei acestora se simte din plin la fiecare accident rutier cu trafic blocat sau deviat, când coloane de kilometri întregi de maşini sunt deviate prin praful drumului tehnologic de pe malul Oltului, care ar fi trebuit să devină de mult centură.

La plecare, primarul a luat cu el un sac de liste ca să-i dovedească ministrului Rus nemulţimirea populaţiei vizavi de deciziile proaste ale Ministerului pe care îl conduce. Pe acele liste se află 6.000 de semnături, strânse în această vară de reprezentanţii Partidului Naţional Liberal, pentru varianta ocolitoare a municipiului. Mănduc spune că la întrevederea de astăzi cu oficialul de la Transporturi nu se prezintă doar în calitate de primar al Făgăraşului, ci şi de reprezentant al celor 6.000 de oameni care doresc centură ocolitoare.

Proaspat Alb
JTTI
Spalatoria GPC
Demgy - locuri de munca

El a spus că îi aminteşte social-democratului Ioan Rus că pe bannere-le de dinainte de alegerile europarlamentare au fost tipărite mesajele: ,,Ponta = autostrada Sibiu – Braşov” şi ,,Iohannis = autostrada Sibiu – Piteşti”. Au fost nişte mesaje mincinoase la vremea aceea, din moment ce însuşi reprezentatul Guvernului Ponta s-a dezis de mesajul partidului său, consideră Mănduc.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie