Maraton de filme româneşti la Casa de Cultură

Mâine începe o nouă ediţie a Zilelor Filmului Românesc la Făgăraş. Festivalul a fost inaugurat anul trecut la sfârşitul lunii martie, iar anul acesta se afla la ediţia a II-a.

Dacă în anul anterior, la Casa de Cultură au avut loc proiecţiile filmelor ,,Occident”, ,,După dealuri”, ,,Domestic” şi ,,Poziţia c

opilului”, anul acesta avem parte de alte patru filme româneşti de calitate. Joi, 24 aprilie, de la ora 20.00 va rula filmul ,,Love Building”. Vineri, 25 aprilie, de la aceeaşi oră, va fi difuzată pelicula ,,Mai aproape de lună”. Sâmbătă seara sunteţi invitaţi la filmul ,,Când se lasă seara peste Bucureşti”, iar duminică, 27 aprilie, va fi proiecţia filmului ,,Domnişoara Christina”.

Spalatoria GPC
Firma servicii renovare
Proaspat Alb
JTTI
Agromar

Făgărăşenii care îşi doresc să vadă o singură proiecţie vor achita 5 lei pentru un bilet. Abonamentul pentru toate cele patru seri costă 15 lei. Cinefilii sunt aşteptaţi în sala mică a Casei Municipale de Cultură, cea mare fiind în reparaţii, iar biletele de intrare pot fi achiziţionate de la casieria instituţiei.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie