Mașină furată din fața blocului, în centrul Făgărașului

O autoutilitară a fost furată din fața unui bloc de pe bulevardul Unirii din municipiul Făgăraș, în noaptea de 30 martie. Hoțul identificat de polițiști, care nu este la prima faptă de acest fel, a fost reținut.

„În urma anchetei desfășurate, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuită de de comiterea faptei, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din satul Sebeș, județul Brașov, stabilind totodată că, după comiterea furtului, acesta ar fi condus autoutilitara sustrasă pe raza municipiului Făgăraș. Mai mult, interogările efectuate în bazele de date aparținând Poliției Române au arătat că persoana cercetată nu posedă permis de conducere.

Având în vedere că bărbatul nu era la prima faptă de natură penală, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, acesta fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile față de bărbat.

Amanet King Onix
Proaspat Alb
Demgy
Reno Depo
Monumente funerare
BPM - excavatorist
Mobila SH

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora”, potrivit IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie