Maşină „parcată” în sensul giratoriu

Nici nu a fost montat bine şi sistemul de supraveghere video din Făgăraş produce deja efecte! La centrul de monitorizare de la Poliţia Locală a fost observat un incident mai puţin obişnuit.

Zilele trecute, un şofer şi-a abandonat autoturismul în sensul giratoriu din faţa Colegiului „Radu Negru” şi s-a făcut nevăzut. Omul a lăsat motorul pornit şi cheile în contact şi a plecat nestingherit. Doar el şi aburii alcoolului pe care-l băuse înainte!

Poliţiştii locali au alertat Poliţia Rutieră, iar făptaşul a fost chemat la secţie a doua zi. Şi-a luat maşina abia atunci din faţa sediului Poliţiei, unde o aduseseră oamenii legii. De altfel, şi uitase unde şi-o lăsase cu o zi înainte! Tot în stare de ebrietate era şi de dimineaţă! Aşa că după ce s-a urcat la volan a fost oprit de poliţişti pentru o verificare cu etilotestul.

Demgy
JTTI
Brutaria Dragus
curatare tapiterie
Reno Depo
Liceul Senchea

Sistemul de supraveghere video din Făgăraş a devenit operaţional în data de 15 ianuarie. Pe raza Făgăraşului sunt montate 24 de camere video, în principalele intersecţii şi în zona instituţiilor de învăţământ. Municipalitatea intenţionează ca în cursul acestui an să dubleze numărul aparatelor de înregistrat.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie