Mașina unei făgărășence a fost furată și apoi incendiată

Mașina unei făgărășence a fost furată și apoi incendiată pe raza localității Codlea. Un bărbat de 30 de ani din Agnita,  suspectat că ar fi făptașul, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii au depistat un autoturismul incendiat în Codlea, pe 11 noiembrie, în urma unei sesizări. Oamenii legii au constatat că mașina se află în proprietatea unei femei din municipiul Făgăraș, care fusese furat înainte cu două zile, din apropierea locuinței.

„Polițiștii făgărășeni au identificat și, ulterior, au depistat persoana bănuită de săvârșirea acestor fapte, respectiv un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din orașul Agnita, județul Sibiu. După administrarea probatoriului, pentru care a fost aprobată și efectuarea unei percheziții domiciliare, polițiștii au dispus reținerea bărbatului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Prevenivă din cadrul I.P.J. Braşov, pentru o perioadă de 24 de ore. De asemenea, după prezentarea acestuia de către procuror în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare prevenitivă pentru 30 de zile”, potrivit IPJ Brașov.

Sezar Forest - soferi profesionisti
Florian Shaorma
JTTI
Proaspat Alb
Demgy
Victoria Federal IFN
PSD - alegeri locale 2024
Agromar
curatare tapiterie

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat, distrugere” și „sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri”, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie