Mihai Teacă va cânta în direct la TVS Braşov!

     Făgărăşeanul Mihai Teacă participă în aceste zile, 25-28 iulie, la un nou concurs muzical. Este vorba despre Festivalul Internaţional de muzică uşoară „Liga Campionilor“ de la Râşnov. Mihai Teacă s-a calificat la acest festival internaţional în urma a două probe eliminatorii, iar acum se află în finală.

    Prestaţiile lui Mihai Teacă vor putea fi urmărite în direct pe TVS Braşov, festivalul fiind transmis cu începere de la ora 20.00 în fiecare seară de concurs.

    În prima seară toţi concurenţii vor avea de cântat un cover (o piesă celebră din repertoriul internaţional). În a doua seară de concurs cu toţii vor cânta o piesă românească, iar în a treia seară – o piesă la alegere.

     Festivalul european de muzică uşoară „Liga Campionilor” reprezintă una din cele mai mari competiţii muzicale din România, un adevarat regal muzical al celor mai valoroşi tineri ai momentului.

Monumente funerare
Agromar
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
Proaspat Alb
Moveos
curatare tapiterie
JTTI
Spalatoria GPC

    Mihai Trăistariu este cel care organizează Concursul Internaţional de Muzică „Liga Campionilor“: „Aici se întrec în competiţie numai campionii, cei mai valoroşi tineri din România, premianţi la alte concursuri muzicale“, spune Trăistariu, organizator şi preşedinte al juriului.

     Recitalurile vor fi asigurate de membrii juriului, dar şi de Brianna (Bianca Niţă), câştigătoarea Trofeului Junior „Liga Campionilor“ în 2012 sau de Costel Lăzăroiu (acest Dan Spătaru de Râşnov). Notele juriului vor fi date la vedere, în direct pe TV, astfel încât publicul din faţa televizorului să-şi poată face singur o idee despre evaluarea cât mai corectă a competitorilor.

 (Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie