Minor băut, prins la volanul unui autovehicul în Făgăraș

foto: arhivă/Poliția Română

O echipă de polițiști făgărășeni a oprit în trafic luni, 13 aprilie, în jurul orei 04.00, un tânăr care conducea un autovehicul pe str. Negoiu. În mașină se mai afla, ca pasager, un  alt tânăr, în vârstă de 23 ani.

Când au verificat documentele șoferului, oamenii legii au constatat că acesta avea doar 17 ani; în plus, la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,92 mg/l alcool pur.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Second hand & outlet
Proaspat Alb
Demgy
Monumente funerare
Florian Shaorma
Cabinet ORL

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat și faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul aparține pasagerului, în vârstă de 23 ani, care, deși cunoștea faptul că șoferul nu deține permis de conducere, i-a încredințat acestuia autovehiculul pentru a-l conduce pe drumurile publice, potrivit buletinului informativ al IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.


Apreciază
Distribuie