246 de cazuri noi de îmbolnăvire, la nivel național. În județul Brașov, încă 10 persoane infectate cu SARS-CoV-2

Până marți, 14 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 6.879 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.051 au fost declarate vindecate și externate. La nivel național, au fost prelucrate 70.097 de teste.

La ATI, în acest moment, sunt internați 241 de pacienți.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

346 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Ilfov, au decedat.

Spalatoria GPC
Stihl
Senchea
Monumente funerare
Demgy - locuri de munca
Amanet King Onix

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 246 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 23.645 de persoane. Alte 67.268 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore,  8.553 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17.888.495 de lei.

Vezi SARS-CoV-2 | Situația în România


Apreciază
Distribuie