Mobilier urban de grădiniţă

Gradiniţa din oraşul Victoria arată ca desprinsă dintr-un basm. Cu doi ani în urmă Grădiniţa nr. 2 de pe strada Mihai Eminescu a fost arondată Gradiniţei nr. 1 de pe strada Libertăţii, ambele conduse la această oră de directoarea Gabriela Smădu, soţia preotului paroh Octavian Smădu.

Începând din vară şi până de curând la cele două corpuri de grădiniţă s-au executat lucrări şi s-au montat aparate de joacă.

Ultimele îmbunătăţiri au costat 20.000 lei din bugetul Primăriei, bani cu care s-au cumpărat şi s-au montat 10 obiecte de mobilier urban pentru copii în curtea gradiniţei nr. 2. Nu sunt singurele îmbunătăţiri de care se bucură instituţia de învăţământ. Aici au mai fost realizate lucrări şi în interiorul clădirii, cu ajutorul Danielei Mărginean, membru în Consiliul de Administraţie al grădiniţei.

În ultimele luni nici corpul grădiniţei nr. 1 nu a fost ignorat. Două firme care îşi desfăşoară activitatea pe raza oraşului s-au implicat în reabilitarea şi dotarea cu jucării a şase săli de clasă de aici.

Amanet King Onix
Reno Depo
Monumente funerare
Mobila SH
Sezar Forest - soferi profesionisti
JTTI
curatare tapiterie
Proaspat Alb
PSD - alegeri locale 2024

Iată ce spune directoarea Gabriela Smădu:
„Pe lângă aparatele variate de joacă ce au fost montate în curtea gradiniţei de pe strada Eminescu, în ultima perioadă la ambele corpuri de clădire – respectiv cel de pe strada Eminescu şi cel de pe strada Libertăţii – au fost realizate lucrări, cu sprijinul unor firme de pe raza oraşului şi al Primăriei, lucrări pe care le inaugurăm săptămâna aceasta.”

(Cristina Cornilă)

 


Apreciază
Distribuie