Mort de beat pe moped

Zilele trecute lucrătorii postului de poliţie de la Sâmbăta de Sus au fost sesizaţi de un bucureştean, care se deplasa pe drumul judeţean 105A, şi care a depăşit un moped la 500 de metri după ieşirea din localitate spre zona turistică. După manevra de depăşire a observat în oglinda retrovizoare că mopedul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Şoferul autovehicului i-a acordat îngrijiri medicale şi s-a oferit să-l transporte pe conducătorul mopedului la spital, dar acesta din urmă a refuzat. După ce poliţiştii au făcut cercetări au constatat că bărbatul de pe moped, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în localitatea Mircea Vodă, din judeţul Constanţa, nu deţinea permis de conducere, iar aparatul etilotest a indicat o alcolemie de 0,63 miligrame alcool pur în aerul expirat. Aşa s-ar putea explica de ce bărbatul a căzut de pe vehicul în mijlocul străzii.

Monumente funerare
Florian Shaorma
Liceul Senchea
JTTI
Brutaria Dragus

Pentru faptele sale, conducătorului mopedului i-a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi de conducere fără a poseda un permis corespunzător.


Apreciază
Distribuie