Moș Crăciun a ajuns la 90 de copii, într-un cătun din Țara Făgărașului

56 de școlari și 30 de preșcolari de la Școala Primară din Băieși l-au primit pe Moș Crăciun, ieri, prin intermediul proiectului Cutiuța Călătoare al Asociației Iia Călătoare.

Desaga Moșului a fost plină cu jucării, rechizite, hăinuțe, obiecte de igienă personală și dulciuri, strânse din donațiile asociației. De asemenea, a fost donată și o imprimantă multifuncțională, pentru activitățile educativ-instructive.

„Se spune că nu destinația contează, ci călătoria în sine. Au contat amândouă, la destinație ne-au așteptat ochi fericiți, zâmbete largi și bucurie nespusă, pe parcurs ne-a însoțit dragostea, altruismul și bunătatea. Fericite că am adus bucuria, chiar dacă poate ea durează doar cât o floare de mac, recunoscătoare tuturor celor ce au făcut posibilă ziua de astăzi”, scriu cele două membre ale organizației, pe pagina de Facebook Cutiuța Călătoare.

Florian Shaorma
Spalatoria Aqua Carpet
Proaspat Alb
Mobila SH
PSD - alegeri locale 2024

A.B.

Proiectele asociației Iia Călătoare pot fi sprijinite cu donații în contul IBAN  RO90 BRDE 080S V695 6168 0800, SWIFT: BREROBU, deschis la BRD Făgăraș.


Apreciază
Distribuie