„Moștenire cu bucluc” se joacă la Casa de Cultură Făgăraș

Pentru iubitorii de comedie, un adevărat comando al umorului de bună calitate s-a reunit, realizând un spectacol savuros pe o tema universală și excepțională: moștenirea! Parodia „Moștenire cu bucluc”, regizată de Dan Tudor, se va juca pe scena Casei de Cultură Făgăraș, luni, 19 decembrie, de la ora 20.00.

Câți dintre noi nu au gravitat în jurul unui testament, câte neașteptate neamuri nu și-au declarat dintr-o dată interesul pentru averea lăsată în urmă de un unchi, soț sau bunic milionar?

Câți nepoți sau fiice nu au apărut peste noapte, la simpla aflare a veștii terifiante, care i-ar fi  putut pune dintr-o dată în posesia unui munte de bani?

Amanet King Onix
curatare tapiterie
Florian Shaorma
Agromar
Monumente funerare

Cunoscuții și iubiții actori de comedie: Anca Țurcașiu, Corina Dănilă, Dani Popescu, Andrei Duban, Adriana Guluțanu, Tudorel Filimon și Dan Tudor vă garantează un regal artistic cu interpretări memorabile, surprize neașteptate și haz nebun!

Prețul unui bilet este 40 de lei, iar elevii și pensionarii beneficiază de reducere de 50%. Informații și rezervări la numărul de telefon 0268 211 929 de luni – vineri, între orele 12.00 – 19.00.


Apreciază
Distribuie