Moșu’ rămâne în Făgăraș timp de o săptămână și deschide ateliere pentru copii

foto: www.afrc.af.mil

Între 16 și 22 decembrie, Moș Crăciun îi așteaptă pe copii la căsuța lui din Piața Republicii. De la ora 18, el le va asculta dorinţele, poeziile și cântecele.

Ca în fiecare an, Crăciuniţa este alături de Moșu’ și îi aşteaptă pe micuţi cu face-painting, baloane modelate și cu fotografii la minut.

Atelierele lui Moş Crăciun sunt deschise zilnic, de la ora 15, și includ diferite tipuri de activități.

Astfel:

Monumente funerare
Bursele brancovenesti
  • luni, 16 decembrie, copiii învață cum pot decora lumânările de sărbători prin tehnica șervețelului;
  • marți, 17 decembrie, participanții află cum se ornează fursecurile cu ajutorul creioanelor colorate cu pastă comestibilă;
  • miercuri, 18 decembrie, personajele îndrăgite de copii vor prinde viaţă cu ajutorul nisipului colorat;
  • joi, 19 decembrie, globulețe, steluțe , îngerași și oameni de zăpadă vor prinde culoare în cadrul unui atelier de creație îndrăgit de copii, atelierul de pictură pe forme de ipsos;
  • vineri, 20 decembrie, cele mai frumoase peisaje de iarna vor putea fi schițate de copii pe sticla iar apoi pictate, după imaginația fiecăruia.
  • sâmbătă, 21 decembrie, are loc un nou atelier de pictură, dar de data aceasta obiectele principale sunt globurile pentru brad
  • duminică, 22 decembrie, în ultima zi a lui Moș Crăciun în oraș, toți participanții sunt așteptați să-și unească forțele pentru a dărui cadouri copiilor nevoiași din Făgăraș.

Participarea la ateliere gratuită, însă în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac la adresa de email relatiipublice@primaria-fagaras.ro, precum și la numărului de telefon 0268. 211.313.

 

foto: www.afrc.af.mil


Apreciază
Distribuie