N-ai pereche de Dragobete? YouthBank te îndrăgostește!

Tinerii din echipa YouthBank Făgăraș pregătesc un mediu de relaxare potrivit pentru oricine, fără să țină cont de statutul amoros, în 22 februarie.

„Întalnire pe nevăzute”, un eveniment care promovează lectura și include conceptul de Blind Date with a Book, se va desfășura la Casa municipală de Cultură. Acesta presupune primirea unei cărți în schimbul unei donații minime de 7 lei, pe care o poți alege aflând doar genul acesteia.

Vei avea în fața ta peste 100 de cărți împachetate, iar provocarea este să ai curaj să achiziționezi ceva pe nevăzute. De data asta, nu tu îți vei alege cartea, ci cartea te va alege pe tine. Echipa a decis să dezvolte conceptul din anii trecuți și va integra un joc prin care îți poți cunoaște jumătatea. Speed Dating-ul se bazează pe dragostea adolescentină la prima vedere, având la dispoziție 30 de secunde să cunoști persoana din fața ta.

Dacă te-ai săturat să auzi de dragoste, experimentează cât rezistă prietenia după câteva runde de Catan, Activity și multe altele, în cadrul aceluiași eveniment.

Pregătit pentru a-ți îmbunătăți starea în apropierea Dragobetelor, YouthBank te așteaptă în 22 februarie, de la ora 17:00, în sala mică a Casei de Cultură, cu multe cărți de suflet, șanse de a cunoaște oameni noi, jocuri de societate și gustări delicioase.

Amanet King Onix
Reno Depo
Liceul Senchea
Victoria Federal IFN
curatare tapiterie
Agromar
Florian Shaorma

Eveniment susținut de Radio Star (90,2 FM) și BunăZiuaFăgăraș.ro

Ștefania Pică


Apreciază
Distribuie