„Nimeni nu-i perfect”

Pe scena Casei de Cultură Făgăraş se joacă joi, 28 ianuarie 2016, de la ora 19, o comedie spumoasă, care îmbină umorul cu emoţia şi divertismentul.

Piesa „Nimeni nu-i perfect” de Simon Williams, în regia lui Radu Beligan, îi are ca protagonişti pe Silviu Biriş, Eugen Cristea, Andreea Şofron şi Rodica Ionescu/Florentina Ţilea.

„Un statistician abandonat de soţie, pus în situaţia de a-şi creşte singur fiica adolescentă şi de a-şi îngriji tatăl îmbătrânit, scrie în orele libere, pe ascuns, romane siropoase în speranţa că vor fi publicate şi-i vor rotunji bugetul. După numeroase încercări ratate, soarta îi surâde. Ultimul său roman este reţinut de o editură. Dar, pentru a răspunde imperativelor editurii, trebuie să-l semneze cu un pseudonim feminin. Şansa lui se transformă, astfel, într-un coşmar: editoarea doreşte s-o întâlnească pe „autoare” pentru a-i înmâna personal premiul”, se arată în prezentarea spectacolului.

Mobila SH
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
Demgy

Bilete pentru spectacol mai pot fi achiziţionate încă de la secretariatul Casei de Cultură Făgăraş (etaj 1). Informații la tel. 0268.211.929.


Apreciază
Distribuie