Nou medic ginecolog la spital

dr. Coltofean Adela

dr. Coltofean Adela

Secţia de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Municipal are de luni, 11 februarie, un nou medic ginecolog. Se numeşte Coltofean Adela, este din Braşov, are 29 de ani şi a terminat de curând rezidenţiatul la Cluj.

Noua doctoriţă s-a înscris la concursul organizat zilele trecute de unitatea spitalicească şi l-a promovat în faţa unei comisii venite de la Braşov. Luni a fost prima zi de muncă a doctoriţei.

Aceasta se alătură celorlalţi trei medici ginecologi care existau la Făgăraş: Cerghit Doina, Şulea Simona şi Baiulescu Cristian. Potrivit directorului medical la spitalului, pe lângă cei patru ginecologi, în această secţie mai vin să facă numai gărzi încă doi medici pensionari, respectiv Sorin Grama şi Rusu Nicolae, al doilea fiind braşovean.

Victoria Federal IFN
Mobila SH
Proaspat Alb
Amanet King Onix
Demgy
Florian Shaorma

Spitalul Municipal Făgăraş a scos la concurs, pe lângă postul de la Obstetrică-Ginecologie, şi un post de medic specialist ATI. Dr. Constantin Grigoriţă spune că şi pentru acest post s-a înscris la concurs un medic, însă în momentul susţinerii concursului, acesta nu s-a mai prezentat. Cristina Cornilă

 


Apreciază
Distribuie