O elevă de clasa a VIII-a din Făgăraş, printre cei mai buni elevi ai judeţului

Anul acesta cele mai bune rezultate la Evaluarea Naţională le-a dat Şcoala Gimnazială 1, care aparţine de Colegiul ,,Radu Negru”.

Şcoala făgărăşeană face parte din cele patru instituţii şcolare din judeţul Braşov, în care s-au obţinut medii curate de 10, alături de Colegiul ,,Andrei Şaguna”, Liceul ,,Andrei Mureşanu” şi Colegiul de Informatică ,,Grigore Moisil”. Toate celelalte trei sunt din Braşov.

În total au fost şase medii de 10 în tot judeţul, dintre care una la Făgăraş, obţinută de eleva Antonia Maria Zară.

Evaluare

La aceeaşi Şcoală 1, cea mai mică medie a fost 3,65. Au fost 85 de copii care au susţinut Evaluarea Naţională la această şcoală.

Pe locul II ca şi medie la Făgăraş se înregistrează Liceul ,,Constantin Brâncoveanu” cu 9,45. Au fost 19 elevi care au susţinut examenele, iar cea mai mică medie a fost 1,62.

Amanet King Onix
Reno Depo
Agromar
Monumente funerare
Florian Shaorma
Victoria Federal IFN

Urmează Colegiul Naţional ,,Doamna Stanca”, unde 49 de elevi au susţinut Evaluarea Naţională. Media cea mai ridicată a fost 9,40, iar cea mai scăzută a fost 2,27.

La Colegiul ,,Aurel Vijoli”, 15 elevi trebuiau să susţină Evaluarea, dar cei mai mulţi au absentat. 6,70 a fost media cea mai mare şi 1,55 a fost cea mai mică.

În ce priveşte Liceul ,,I.C. Drăguşanu” din oraşul Victoria, aici 58 de elevi s-au înscris la Evaluarea Naţională. 9,72 a reuşit să oţină cel mai bun dintre ei, iar cea mai mică prestaţie, 2,62.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie