O femeie înecată în Olt, readusă la viață de salvatori

Pompierii făgărășeni au fost solicitați în dimineața de joi, 16 mai, să intervină în zona localității Voila, la recuperarea unei persoane din râul Olt.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, un echipaj cu barcă și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean cu medic. De asemenea, a fost alertat SVSU Voila.

„La sosirea echipajelor operative persoana era deja extrasă din râu, s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical.

Persoana a fost găsită în stop cardio-respirator. Aceasta a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate de către echipajul medical prezent, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate și investigații suplimentare”, a declarat Kinga Bordea, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Și polițiștii au fost sesizați.

Sumi Agro - Zetanil
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Victoria Federal IFN
Spalatoria Aqua Carpet
JTTI

„La fața locului s-a deplasat de îndată un echipaj de poliție, care a acordat sprijin pentru scoaterea din apă a unei femei, în vârsta de 46 de ani. În cauză, polițiștii efectuează verificări pentru lămurirea stării de fapt și a tuturor circumstanțelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Brașov.

 

foto: arhivă


Apreciază
Distribuie