O insulă din Caraibe se închiriază mai ieftin decât un apartament din Poiana Brașov

foto: travelandleisure.com

Amatorii de vacanțe și senzații tari pot să-și încarce bateriile într-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, la un preț mai mic decât al unui apartament din Poiana Brașov, relatează Ziare.com.

Bird Island este o insuliță privată, aflată în largul statului Belize, din Caraibe, și costă 795 de dolari pe noapte, cu condiția închirierii pentru un sejur de minimum de trei nopți.

Locația este potrivită pentru șase persoane, are patru dormitoare, patru paturi și o saltea. Oferta este valabilă pe airbnb unde se precizează că insula se află într-una dintre cele mai bune zone de snorkeling și pescuit din Belize. În plus, doritorii au acces la: o bucătărie pentru pregătirea unui picnic pe insulă, transport către și de pe insulă din Placencia, patru caiace, telefon local și Wi-Fi, un turn de observație și o terasă.

Există, de asemenea, opțiunea de a avea un bucătar care să rămână pe insulă dacă aveți nevoie de ajutor la gătit și curățenie, plus un ghid pentru a vă ajuta să colectați propriile scoici sau homari în zonă.

Sezar Forest - soferi profesionisti
Monumente funerare
curatare tapiterie
Amanet King Onix
Agromar
JTTI
Proaspat Alb

Comparativ cu oferta din Belize, un apartament în Poiana Brașov, în luna decembrie, ajunge și la 1000 de euro pe noapte.

 


Apreciază
Distribuie