O tânără din Făgăraș a fost ucisă la Sibiu. Suspectul a fost prins

sursa foto: IPJ Sibiu

O tânără de 21 de ani a fost ucisă la Sibiu. Suspectul, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Sibiu, a fost arestat.

ACTUALIZARE

„La data de 19 mai a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului în vârstă de 24 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Persoana în cauză este încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. Cercetările în acest caz continuă”, a transmis IPJ Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a confirmat pentru Bună Ziua Făgăraș că fata este din municipiul Făgăraș.

Victima a fost găsită decedată într-un imobil, cu leziuni în zona gâtului. Polițiștii au fost sesizați prin apel 112, sâmbătă, 18 mai 2024, în jurul orei 15.30.

Florian Shaorma
Demgy
Sumi Agro - Zetanil
Spalatoria Aqua Carpet
Proaspat Alb

„La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani. Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, cu sprijinul jandarmilor montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Păltiniș, a fost identificat și prins un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din jud. Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. Tânărul este, în prezent, audiat în vederea lămuririi circumstanțelor comiterii faptei”, transmite IPJ Sibiu.

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei.

IPJ Sibiu precizează că „pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”.


Apreciază
Distribuie