Ordin de protecţie împotriva unei făgărășence, după ce şi-a agresat concubinul din gelozie

Poliţiştii din Făgăraş au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de cinci zile pe numele unei femei de 44 de ani, după ce, într-un acces de gelozie, aceasta şi-a agresat concubinul în vârstă de 64 de ani.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «violenţă în familie». Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că la data de 19 septembrie 2022, în jurul orei 20,00, pe fondul geloziei, un bărbat, în vârstă de 64 ani, ar fi fost agresat fizic de către concubina sa, în timp ce aceştia se aflau la domiciliul comun din municipiul Făgăraş”, transmite IPJ Braşov.

În conformitate cu prevederile legale şi având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de cinci zile faţă de femeia în vârstă de 44 ani.

Firma servicii renovare
curatare tapiterie
Sezar Forest - soferi profesionisti
Mobila SH
Demgy
Florian Shaorma

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei.


Apreciază
Distribuie