Parcările din zona Gării, scoase la licitaţie

178 de locuri de parcare din cartierul Negoiu vor fi scoase la licitaţie joi, 11 iulie. Sunt 90 de parcări situate în jurul blocurilor 1A, 1B, 2A, 2B şi 4B. Alte 88 de locuri sunt lângă blocurile 3A, 3B, A şi B.

Pentru primul lot de parcări licitaţia este programată joi la ora 12.00, iar al doilea lot intră în licitaţie de la ora 14.00. Proprietarii de autoturisme au fost anunţaţi să depună cererile pentru atribuirea locurilor în perioada 2 – 9 iulie la registratura Primăriei. Solicitanţii care înregistrează debite restanţe faţă de bugetul local vor fi excluşi de la procedura de licitaţie.

Nu au voie să participe la licitaţie cei care au garaje amplasate pe domeniul public, dar pe de altă parte persoanele cu handicap primesc locuri gratuite. Pentru parcările rămase libere în urma atribuirii se vor organiza şedinţe de reatribuire în fiecare zi de joi a săptămânii la ora 14.00 în sala de şedinţe a Consiliului Local, iar cererile se vor depune cel târziu cu două zile înaintea şedinţei, adică în ziua de marţi.

Agromar
curatare tapiterie
Firma servicii renovare
Spalatoria GPC
Monumente funerare
Moveos
Florian Shaorma

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie