Părinții lui Vladi vă mulțumesc pentru implicare!

Zeci de persoane au răspuns apelului de a dona sânge pentru Vladi, băiatul din Făgăraș care luptă împotriva leucemiei. Campania de donare se oprește deocamdată, dar va fi reluată în funcție de rezultatele analizelor medicale.

Vladi (10 ani) este internat, alături de mama sa, la Institutul Clinic Fundeni din București de la începutul lunii noiembrie. El a încheiat a doua tură de citostatice și, pentru că a avut nevoie de sânge, părinții lui au apelat la oamenii inimoși care au vrut și au putut dona.

Strigătul lor de ajutor nu a rămas fără ecou în prag de sărbători. Zeci de făgărășeni și nu numai au înțeles că, printr-un gest mic, îi pot face un mare cadou lui Vladi. Așa că au luat legătura cu tatăl lui, care organizează lista de donatori, au mers la Brașov și au donat sânge.

Din păcate, doar la Brașov se poate dona sânge momentan. Iar aceasta nu este singura problemă. Timpul de așteptare la Centrul de Transfuzie Brașov îi poate descuraja pe donotari, însă părinții lui Vladi speră și se roagă ca oamenii să aibă răbdare și încredere.

Monumente funerare
Demgy
Spalatoria GPC
JTTI
Second hand & outlet
Proaspat Alb
Fantanita Craiesei

Ca și când problemele de sănătate nu sunt suficient de mari pentru bolnav și familia lui, sistemul medical din România lasă în seama lor încă o problemă: trebuie să strângă donatori de fiecare dată când pacientul are nevoie de transfuzie de sânge, chiar dacă la o tură anterioară au fost mobilizat zeci sau sute de oameni.

Tocmai de aceea, Lavinia și Cătălin, părinții lui Vladi, mulțumesc celor care s-au implicat până în acest moment și îi roagă pe posibilii donatori să le fie în continuare aproape:


Apreciază
Distribuie