Patru persoane, reținute în urma incidentelor de la Codlea

Persoanele bănuite că au fost implicate luni, 20 aprilie, într-un conflict  în Codlea au fost reținute de polițiștii brașoveni.

Polițiștii și jandarmii brașoveni au intervenit luni, 20 aprilie, într-un cartier din municipiul Codlea pentru a restabili ordinea și liniștea publică, după  ce, în jurul orei 21:00, membrii a două familii s-ar fi agresat verbal și fizic, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov.

Cei implicați în scandal au folosit obiecte contondente, pietre și diferite obiecte, perturbând astfel ordinea și liniștea publică.

În urma intervenției forțelor de ordine, o parte dintre persoanele implicate au devenit recalcitrante și s-au manifestat violent față de polițiștii locali și jandarmi. Patru dintre aceștia din urmă au fost vătămați corporal, a anunțat Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Persoanele bănuite că au participat  la conflict au fost conduse la audieri. Polițiștii au făcut cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov,  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și  liniștii publice.

În urma audierilor, până la acest moment, au fost reținute patru persoane, care au fost introduse în Centrul de Reținere și arestare preventivă al I.P.J. Brașov, urmând să  fie prezentate unității de parchet cu propuneri procedurale.

JTTI
Florian Shaorma
Belvedere - revelion 2023
Leloland
Monumente funerare
Spalatoria GPC
True Energy

Cercetările în cauză continuă în vederea probării activității infracționale a tuturor persoanelor implicate.

Reamintim că luni, 20 aprilie, IPJ  Brașov a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Codlea are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, jandarmi și polițiști locali.

Incidentul a fost aplanat, dar patru persoane din cadrul forțelor de ordine au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar două persoane implicate în incident au fost transportate la spital.

 

foto: arhivă


Apreciază
Distribuie