„Patrula de reciclare” la Școala Gimnazială „Ovid Densusianu”, în Săptămâna Verde

foto: Salco Serv

După ce ieri au participat la un atelier de educație montană, elevii Școlii Gimnaziale „Ovid Densusianu” au aflat astăzi cât de important este să aruncăm deșeurile selectiv, pentru a putea fi reutilizate și, astfel, să protejăm mediul înconjurător.

Reprezentanți ai societății de salubritate Salco Serv SA s-au aflat la unitatea de învățământ în cadrul programului Săptămâna Verde, unde au discutat cu copiii despre importanța colectării selective și reciclarea deșeurilor.

„Scopul a fost ca elevii să-și consolideze cunoștințele în acest domeniu, să promoveze bune practice, să înțeleagă care sunt efectele schimbărilor climatice și să utilizeze cât mai eficient resursele naturale fără a conduce la epuizarea acestora sau la degradarea mediului înconjurător. Copiii au aflat unde pot arunca ambalajele de tetra pack, de exemplu, ce pot face cu bateriile uzate sau câte tipuri de plastic există”, afirmă reprezentanții într-un mesaj publicat pe Facebook.

Elevii, atât din clasele primare, cât și gimnaziale, au înțeles care sunt efectele poluării și schimbările climatice care ne afectează viața de zi cu zi, dar mai ales consecințele comportamentului nostru.

Demgy
Amanet King Onix
Brands Outlet
Speedy Pizza
Florian Shaorma
Spalatoria GPC
Monumente funerare
Senchea - oferta scolarizare 2023-2024

Atelier de educație montană la Școala Gimnazială „Ovid Densusianu”


Apreciază
Distribuie