Pe urmele unui dispărut

Poliţiştii de la Viştea au urmărit un bărbat ca-n telenovele. Oamenii legii au fost nevoiţi să-i dea de urmă, după ce fiul dispărutului, din judeţul Sibiu, a anunţat poliţiştii că tatăl său a plecat de acasă în 10 aprilie pentru a munci ca zilier în zona Viştişoara.

Pentru că bărbatul nu s-a mai întors acasă, rudele sale au intrat la bănuieli. Poliţiştii vişteni au scotocit toate zona, i-au luat la întrebări pe localnici, au inspectat stânile şi au verificat tot traseul dintre Viştişoara şi Victoria.

Aşa au aflat că sibianul a muncit într-adevăr la Viştişoara, dar după o ceartă cu şeful său a plecat pe jos spre Victoria şi apoi spre Arpaş. În Arpaşul de Jos a fost oprit de un localnic şi întrebat dacă nu vrea să lucreze ca îngrijitor de animale la ferma sa, care se află pe raza satului Scoreiu. A acceptat pe loc şi nu a mai plecat de la ferma respectivă.

În tot acest timp rudele îl căutau disperate. Ele nu mai aveau veşti de o lună despre bărbatul de 53 de ani.

Moveos
Monumente funerare
Proaspat Alb
Agromar
JTTI
Amanet King Onix
Spalatoria GPC

Poliţiştii au mers acolo pentru a-l lua pe dispărut şi a-l reîncredinţa familiei. Zilierul, însă, a declarat pe propria-i semnătură că nu pleacă. Aşa că oamenii legii nu au mai putut decât să-i înştiinţeze familia că este în viaţă.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie