Peste 1.000 de făgărăşeni au primit paşapoarte noi în 2015

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din cadrul Prefecturii Braşov a făcut publică situaţia activităţii pentru anul trecut.

La punctul mobil de la Făgăraş au fost depuse 1.046 cereri pentru paşapoarte şi au fost eliberat 1.043 paşapoarte electronice.

La nivelul întregului judeţ, au fost emise peste 25.000 de paşapoarte. Mai exact, 25.672 de paşapoarte dintre care 20.052 de paşapoarte electronice și 5.620 de paşapoarte temporare.

Conform reprezentanţilor instituţiei, în anul 2015, pe linia cererilor de restabilire a domiciliului în România, au fost soluţionate 228 cereri.

Tot în această perioadă, s-a suspendat dreptul la liberă circulaţie pentru 481 persoane iar 61 paşapoarte au fost retrase.

Belvedere - revelion 2023
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Narin
Amanet King Onix
Monumente funerare
Leloland

„Nivelul de vârf al activităţii s-a înregistrat în lunile august şi septembrie, când pentru a veni în sprijinul cetăţenilor am solicitat Direcţiei Generale de Paşapoarte Bucureşti încă o staţie de lucru care a fost primită la începutul lunii august.

În prezent sunt active patru puncte de lucru în municipiul Braşov şi un punct de lucru în municipiul Făgăraş”, a declarat prefectul judeţului Braşov, Mihai Mohaci.

La punctul de lucru de la Făgăraş se primesc cereri şi se eliberează paşapoarte simple electronice joia între orele 09:30 – 14:00.


Apreciază
Distribuie