Peste 100 de cupluri au sărbătorit Nunta de Aur

Nunta de Aur a reunit miercuri, 12 noiembrie 2015, peste 100 de familii din municipiu care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Primăria Făgăraş a organizat pentru a opta oară întâlnirea anuală a celor mai longevive cupluri de făgărăşeni. Dintre cei prezenţi, 25 de cupluri au împlinit anul acesta 50 de ani de când şi-au spus „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă, ceilalţi aniversând peste 50 de ani.

Primarul Sorin Mănduc i-a întâmpinat pe sărbătoriţi în Sala Tronului din Cetatea Făgăraş, unde doamnele au primit flori şi scrisori de apreciere.

Nunta de aur 2015_01

„Sala Tronului este emblematică pentru Cetatea noastră. Unii dintre făgărăşeni au vizitat-o, dar cred că foarte puţini dintre cei ajunşi la venerabila vârstă de 50 de ani de căsnicie au reuşit să vadă cum arată. Tocmai de aceea am ţinut să-i invit în Sala Tronului pentru început, după care să coborâm în cramă, acolo unde mulţi dintre ei au participat cu ani în urmă la alte evenimente fericite”, a declarat primarul.

După primirea din Sala Tronului, invitaţii au fost conduşi în crama din Cetate, unde a avut loc petrecerea propriu-zisă în cinstea celor 50 de ani de trai împreună.

Nunta de aur 2015_02

Proaspat Alb
Cabinet ORL
JTTI
Monumente funerare
Amanet King Onix
Mogaldea Therapy
Second hand & outlet

Soliştii Alexandru Jula şi Alexandra Canareica le-au reamintit, prin cântecele lor, de perioada tinereţii, dar i-au invitat şi la dans pe sărbătoriţi.

Nunta de aur 2015_04

În ciuda vârstei, „nuntaşii” au dansat în repetate rânduri. Atmosfera de petrecere a fost întreţinută, de asemenea, de dansatori ai ansamblului „Făgăraşul”.

Nunta de aur 2015_07

Petrecerea a durat până seara târziu.

Nunta de aur a fost iniţiată de primarul Sorin Mănduc şi a fost sărbătorită în fiecare an din 2008 încoace.


Apreciază
Distribuie