Peste 260 de posturi de conducere, scoase la concurs

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Brașov a publicat lista posturilor de director și de director adjunct scoase la concurs pentru unitățile școlare preuniversitare din județul Brașov.

175 de posturi de director și 87 de posturi de director adjunct sunt scoase la concursa în perioada următoare la unitățile școlare preuniversitare din tot județul. Lista completă a acestora poate fi consultată aici.

În perioada 15-26 septembrie, candidații pot depune dosarele de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată. Dosarele vor fi evaluate de membrii comisiei județene de organizare și desfășurare a concursului între 27 și 29 septembrie.

Afișarea listei candidaților admiși la evaluarea dosarelor se va face în data de 7 octombrie.

Florian Shaorma
Sumi Agro - Zetanil
Victoria Federal IFN
JTTI
Spalatoria Aqua Carpet
Monumente funerare

Pe 15 octombrie este programată proba scrisă și afișarea rezultatelor la această probă. Rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor, vor fi comunicate în data de 20 octombrie.

În data de 12 noiembrie, Inspectoratul Școlar Județean Brașov va publica graficul de desfășurare a interviurilor, care se vor desfășura în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie.

Pe 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale urmând ca în intervalul 20–22 decembrie să fie emise deciziile de numire, cu aplicare de la 10 ianuarie 2022, anunță IȘJ Brașov.


Apreciază
Distribuie