Peste 30 milioane lei vor fi investiți în Cincu, Ucea și Arpașu de Jos

foto: Facebook / Primăria Ucea

52 de noi contracte de finanțare pentru modernizarea infrastructurii au fost semnate joi, 16 mai, de către autoritățile locale și Ministerul Dezvoltării

Localități din 31 de județe primesc finanțare pentru prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 690 milioane de lei, anunță Ministerul. Trei dintre aceste localități sunt Cincu, Ucea și Arpașu de Jos.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea drumurilor de interes local, cât și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale.

Pentru înființarea rețelei de canalizare pluvială și amenajarea pârâului din Cincu, Primăria a obținut 11 milioane lei.

Sumi Agro - Kaishi
Demgy
Florian Shaorma
Monumente funerare
BPM - excavatorist
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN

Aceeași sumă primește și Primăria Ucea, pentru realizarea conductei de distribuție DN 630 între Stația de Tratare Sumerna și căminul Victoria Sud.

Primăria Arpașu de Jos beneficiază de 10,5 milioane lei pentru modernizarea străzilor de interes local în satele Arpașu de Jos, Arpașu de Sus și Nou Român.

„Aceste proiecte li se alătură celorlalte 3.416 contracte semnate până în prezent, pentru dezvoltarea localităților și creșterea calității vieții oamenilor, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.


Apreciază
Distribuie