Piețele din Făgăraș și Victoria rămân deschise. Vânzătorii livrează produse la domiciliu

În Făgăraș și Orașul Victoria, piețele agroalimentare funcționează doar în spațiu deschis. Halele cu tarabe au fost închise ca urmare a Hotărârii nr. 52/05.11.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Însă autoritățile locale au reamenajat spațiile pentru a veni în sprijinul producătorilor, comercianților și clienților.

Vânzarea produselor se face la tarabele amplasate pe platoul în aer liber, în următoarele 30 de zile.

Ba mai mult, în Făgăraș, prin intermediul site-ului www.piatafagaras.ro, cumpărătorii pot contacta telefonic vânzătorii și pot solicita livrarea produselor la domiciliu, în intervalul orar 09:00 – 16:30, valoarea minimă a comenzii fiind de 50 de lei. Comercianții care doresc înscrierea pe platformă, pot solicita acest lucru printr-un e-mail trimis la adresa relatiipublice@primaria-fagaras.ro.

TMF Copy Center
Monumente funerare
Amanet King Onix
Din Bucatele Cetatii - angajari

Vom lua toate măsurile necesare pentru respectarea regulilor sanitare. De asemenea, vă rog să respectați distanțarea fizică în timp ce sunteți la cumpărături. Purtarea măștii de protecție este obligatorie și în toate spațiile deschise”, a transmis primarul Gheorghe Sucaciu.

Și în Orașul Victoria, piața agroalimentară își desfășoară activitatea în aer liber pentru următoarele 30 de zile, după cum a anunțat primarul Camelia Bertea. Tot în aer liber, la tarabe în zona pieței, pot fi găsite și produsele lactate.


Apreciază
Distribuie