Plăcuțele de înmatriculare auto, eliberate pe loc sau în aceeași zi, în județul Brașov

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor oferă, începând luni, 18 aprilie, o nouă facilitate locuitorilor județului Brașov în ceea ce privește înmatricularea sau transcrierea vehiculelor.

Pentru persoanele fizice sau juridice care solicită o combinaţie la rând a numărului de înmatriculare, dovada înlocuitoare a  certificatului de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare vor fi eliberate pe loc, iar pentru o combinaţie preferenţială, dacă aceasta este disponibilă, în aceeași zi, în următorul interval orar: luni, marți și joi între orele 15.30-16.30; miercurea între orele 15.30 -18.30 iar vinerea între orele 12.30-14.00”, se arată în comunicatul Prefecturii Brașov.

Solicitanții trebuie să achitate contravaloarea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor de înmatriculare pe site-ul www.ghiseul.ro sau pe site-ul www.drpciv.ro – secțiunea servicii online – plăți (fără a fi necesară tipărirea dovezii plății).

Monumente funerare
Spalatoria GPC
Husqvarna
Green Ambalaje

Cererea solicitantului va fi tipărită de angajatul care primește documentele.

Pentru operațiunile de păstrare sau comandă plăcuță cu număr de înmatriculare (pierdută/furată/deteriorată), cererea va fi descărcată de pe site-ul www.drpciv.ro și completată de solicitant anterior prezentării la ghișeu.


Apreciază
Distribuie